Sezgilerin Merkezi Alın Çakrasına Yolculuk

Sezgilerin Merkezi Alın Çakrasına Yolculuk

Sezgilerin ve Psişik Yeteneklerin Merkezi: Alın Çakrası

Alın çakrası sezgiler ve diğer psişik yeteneklerle doğrudan ilişkilidir. İnançlarda alın çakrasının aslında öte âleme açılan başka bir göz olduğuna yer verilmektedir. Bu göz sayesinde insanlar sezgileriyle materyalist dünya algısının üzerinde olan şeyleri algılayabilmekte, durugörüler ve psişik rüyalarla pek çok sırrı çözebilmektedir. Alın çakrası üçüncü göz denilen, öte âlemin gözünün olduğu bölgede yer alır. Elementi ışık olan alın çakrası tüm maddi ve manevi görme olaylarına hükmeder.

 

Hayal Dünyanızı Genişletmek

Yaratıcı ve ilgi çekici fikirler üretemiyor musunuz? Hayal dünyanızın kısıtlı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu durumda alın çakranızda sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Alın çakrası aynı zamanda sadece görme ve hayal etmenin ötesinde bu görüleri algılama ve görülere hükmetme gücüne sahiptir. Hayalleriniz ya da rüyalarınız çok karmaşıksa, görülerinizi kontrol etmekte güçlük çekiyorsanız alın çakrası çalışmaları yapmayı düşünebilirsiniz.

 

Alın Çakrası Dengeli-Dengesiz Çalıştığında Neler Olur?

Alın çakrası dengesiz çalıştığında materyalist bir düşünce yapısına sahip olunur ve evren sadece görünür şeylerden oluşuyormuş algısı ortaya çıkar. Spritüel kavramları doğrudan reddetme ya da onlardan korkmamıza neden olur. Baş ağrıları, halüsinasyonlar ve kâbuslar görülür. Yine zihinsel hastalıklar ve problemler de doğrudan bu çakranın dengesiz çalışması sonucu meydana gelir.

Alın çakrası egzersizleri ile çakranızın dengeli bir şekilde çalışmasını sağladığınızda spritüel farkındalığa sahip olursunuz. Günlük yaşamınızı sezgileriniz ve içsel farkındalığınız ile yönetmeye başlarsınız. Evrensel bağlantı kurarak kâinat ile bir olma duygusunu yaşarsınız.

 

 

Etiketler: çakra, alın çakrası, yoga
Ekim 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR