Çakralarınızın Uyum İçerisinde Çalışması İçin 5 Tavsiye

Çakralarınızın Uyum İçerisinde Çalışması İçin 5 Tavsiye
  1. Çakra Pratikleri Yapmak

Gün içerisinde çakra pratikleri yapmanız çakralarınızın sağlıklı bir şekilde, uyum içerisinde çalışmasını sağlayacaktır. Anodea Judith’in kitabında yer alan çakra pratikleri günlük yaşantınıza kolaylıkla adapte edebileceğiniz ve daha sonra kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz pek çok farklı uygulamayla dolu.

  1. Çakra Meditasyonlarına Önem Verin

Çakra meditasyonları çakralarınızın çalışmasını anlamanız, çakralarınızın mevcut durumunun farkında olmanız bakımından çok önemlidir. Çakra meditasyonları enerji düzeyinizle ilgili farkındalığınızı arttırarak dengesiz çalışan çakralarınızı kolaylıkla fark etmenizi ve şifalandırmanızı sağlayacaktır.

  1. Çakra Egzersizleri ile Bedeninizi Ahenkle Hareket Ettirin

Bedensel hareketlilik sadece çakra sağlığı için değil genel sağlığınız için de çok kritiktir. Hayatın Çarkları kitabında yer alan birbirinden farklı onlarca egzersizle çakralarınızın uyum içerisinde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Egzersizleri tek tek yapabileceğiniz gibi bir egzersiz rutini oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz rutin ile kök çakradan taç çakraya doğru bir bütünlük oluşturacak şekilde egzersizleri gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Gününüzü Gözden Geçirin

Sosyal bir varlık olduğumuz için gün içerisinde hem çevremizdekiler hem de kendi düşüncelerimizle stresli ve yoğun bir gün geçirmek zorunda kalabiliriz. Bu durumlarda günü gözden geçirerek oluşan stresi, gerginliği ve kötü enerjiyi üzerinizden atarak topraklayabilir; böylelikle bedeninizi ve ruhunuzu nötr bir duruma getirebilirsiniz.

  1. Çakra Bilgilerini Arada Sırada Gözden Geçirin

Bir metni okuduğunuzda birkaç farklı nokta dikkatinizi çeker. Bir süre sonra aynı metni tekrar okuduğunuzda dikkatinizi çeken ve sizi etkileyen daha farklı noktaların olduğunu fark edersiniz. Bu durum çakralar için de böyledir. Hayatın Çarkları kitabında yer alan çakra bilgilerini arada sırada gözden geçirmeniz çakralarınızla alakalı bilginizi geliştirerek, çakralarınızın çalışması ve yapısı hakkında daha fazla bilgiye sahip olmanızı sağlayacaktır.

 

Sizinle paylaştığımız bu beş tavsiyemizle çakralarınızın birbiri ile dengeli ve uyum içerisinde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Etiketler: hayatın çarkları, çakralar, çakraların uyumu
Eylül 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR